Over Talent2Connect


undefined

logo_illustrator_3d_final_groot

EEN VIDEO ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN….

Talent2Connect is gespecialiseerd in het maken van videoproducties bestemd voor internet en intranet. Denk hierbij aan promotiefilms, evenregistratie, bedrijfsfilms, interviews en instructievideo’s. Inmiddels is een indrukwekkend portfolio opgebouwd van verschillende opdrachtgevers zoals: Sportfondsen Nederland, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Sportfondsen Pensioenfonds, ClubAqua, Veldmark, the Foodtruck Company en Pharmacon.

Online video’s zijn niet meer weg te denken uit onze huidige manier van communiceren. En op zoveel manieren te gebruiken en hergebruiken.

Wat is er mooier dan te kunnen laten zien wat je doet, wie je bent of wat je hebt gedaan. Het delen van ervaring, creëren van betrokkenheid, overbrengen van informatie…. en dat alles op een persoonlijke en boeiende manier.

Talent2Connect biedt bedrijven de mogelijkheid zichzelf te laten zien middels op maat gemaakte videoproducties. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels gegroeid tot een volwaardig videoproductie-bedrijf dat zich richt op de betaalbare professionele video’s van hoge kwaliteit.

Verschillende soorten opdrachten met verschillende wensen en eisen. Hier ligt de kracht van Talent2Connect – persoonlijk en nauw contact met de klant – stap voor stap betrokken bij iedere fase van het proces – en een grote passie voor het werk.